Air Force 1 Classic Lowair force one lowDunk Shoes For Womennike air max 95nike sb dunkLeBron VIIchristian louboutin saleDunk SB Highcheap christian louboutintory burch salelebron james shoes

Hobbynett Brukervilkår/Terms of Use

Disse Brukervilkår/Terms of Use gjelder for alle versjoner av Hobbynett.no og alle brukere som er registrert på nettstedet Hobbynett.no via registrering fra dato 27. september 2002 til d.d. som er 18 år eller mer. Som registrert bruker av Hobbynett.no godtar du denne avtalen og verifiserer at du er av minimum spesifisert alder, og vil gjøre ditt ytterste til å følge disse Brukervilkår/Terms of Use, og holde deg selv oppdatert med eventuelle endringer i denne gjensidige avtalen.

Copyright!

Alle Hobbynet.no og Hobbynett logoer, grafikk og ikoner, samt tekstinnhold er ©2002 - 2014 Rnet Webløsninger. Nettstedet er gratis å bruke.

Brukers (Ditt) ansvar og forpliktelser

Du er ansvarlig for din medlems-konto, all informasjon publisert på din medlems-side, all informasjon publisert i form av produkter for salg og innhold i meldinger sendt til andre medlemmer fra din egen medlems-konto. Hold din brukerinformasjon hemmelig og ikke del din login-informasjon (brukernavn/passord) med andre. Du kan holdes rettslig ansvarlig for all informasjon publisert via din login-konto.

Behandle andre medlemmer med respekt og rapporter skadelig eller nedlatende bruk fra andre medlemmer eller besøkende.

Brukerinnhold er publisert av medlemmene selv. All innhøsting av slik informasjon - manuelt eller automatisk - er forbudt.

Ingen typer automatiserte script brukt sammen med Hobbynett eller nettstedet www.hobbynett.no er tillatt.

Du har ikke lov å registrere mer enn en konto. Dette kontoen er for ditt eget bruk, og må representere deg selv med representativ innhold for deg selv. Dette betyr at du må spesifisere korrekt informasjon om deg selv i form av kontakt- informasjon som navn, adresse, telefon, bilde og epost-addresse. Ikke registrer deg selv med det som hensikt at du representerer en annen person, firma (eks. kjent offentlig skikkelse eller firma).

Ikke bruk Hobbynett til noen form for reklamering for ting du selv ikke er utvikler av, som linker til andre selskaper med det som hensikt at du ønsker å få provisjon av et eventuelt salg. Dette i form av eksterne selskaper, sider, pyramide, nettverk (MLM), kjedebrev osv.

Ikke last opp, publiser, del eller spre noen som helst informasjon som ikke er ditt eget, eller egen/andres informasjon som er ment hemmelig (eks. login- person- medisinsk- kontakt- kredittkort- passord, informasjon, mm). Ved å laste opp bilder verifiserer du at rettighetene til bruk av disse bildene tilhører deg selv, og ikke er andres beskyttede bilder.

Ikke last opp, publiser, del, eller spre informasjon som er ment å være skadelig for Hobbynett, i form av skadelige scripts, virus, osv.

Hobbynett er ment å være et sted for en hyggelig opplevelse, ikke bruk nettstedet for sjikane eller personforfølgelse.

Å prøve å tilegne seg tilgang til andre medlemmer en din egens konto er forbudt.

Hobbynetts ansvar og forpliktelser

Hobbynett er under noen omstendighet ikke ansvarlig for (økonomisk, eller annet) tap av data.

Hobbynett forsikrer om at vi gjør vårt ytterste for å beskytte data, og bruker-generert data-innhold fra andre. Vi deler eller selger ikke medlems-informasjon til tredjepart.

Hobbynett kan, med eller uten spesifisert grunn, til hvilket som helst tidspunkt, med varsel eller ikke - velge å fjerne brukerkontoer, produkter, innhold og tilgang til nettstedet. IP-numre kan bli bannet helt opp til a-klasse nettverk. Det er likevel viktig å presisere at Hobbynett ikke detalj-sjekker Brukerlogger uoppfordret, og vil generelt sett ikke utføre nevnte handlinger uten klager fra andre brukere, og uten først å gi en rapportert bruker muligheten til å forklare seg for rapportert handling.

Hvis Hobbynett får et godkjent varsel om en brukers død vil all registrert informasjon om dette medlemmet fjernes fra sidene (konto, medlems-side, produkter). Med godkjent varsel menes henvisning til dødsannonse i avis, eller hvis tre eller flere brukere varsler om en slik hendelse. Falske henvisninger, eller falske varsler om en persons død blir uansett rettslig forfulgt, og fører til livstids-utestengelse av Hobbynett.

Hobbynett vil aldri endre medlemsdata, innhold, loggføringer eller produkter på noe som helst tidspunkt, oppfordret eller uoppfordret.

Eierskap av Kontoer, Medlems-sider og Innhold

Alle medlemsdata og registrert innhold av en bruker tilhører brukeren som genererte det. Bilder som er lastet opp kan brukes av Hobbynett på nettstedet www.hobbynett.no og evntuelt som reklame for hobbynett på andre sider/i andre fora. Loggføring av brukeraktivitet på Hobbynett tilhører Hobbynett for en periode av 1000 loggføringer pr. bruker eller 365 dager (det som intreffer først). Hobbynett forholder seg rettighetene til å bruke loggføringene til anonyme statistiske rapporter. Disse rapportene kan inneholde informasjon om brukeraktivitet, kjønn, alder, geografiske områder og liknende (ikke rase- religions- eller politisk-tilhørighet). Statistiske rapporter vil derimot aldri være linket mot en eller flere spesifikke brukere.

Juridisk

Ved å bruke Hobbynett godtar du at denne avtalen over Brukervilkår/Terms of Use, vår Privacy Policy og Norsk Lov vil bli brukt til å avgjøre uoverensstemmelser mellom deg selv og Hobbynett. Uenigheter som blir lovlig forfulgt av enten bruker/medlem eller Hobbynett vil bli oppgjort av rettsverenet i Bergen, Norge, hvor personlig tilstedeværelse, eller representativ tilstedeværelse fra begge parter er nødvendig!

Hobbynett eierskap

Hobbynett eies av Rnet Webløsninger (NO 983 528 864 MVA)

Kontakte hobbynett

Du kan når som helst kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet, eller postaddressen: Rnet Webløsninger, PB 521 Olsvik, 5884 Bergen. Hobbynett tilbyr ikke telefonsupport.