Air Force 1 Classic Lowair force one lowDunk Shoes For Womennike air max 95nike sb dunkLeBron VIIchristian louboutin saleDunk SB Highcheap christian louboutintory burch salelebron james shoes

Hobbynett Privacy Policy

Medlems-/Profil-informasjon tilgjengelig for andre brukere.

Hobbynett er et nettsted for kjøp og salg av Hobbyrelaterte produkter. Selger er registrert og får dermed en medlems- side som alle kan gå inn på for å se ens produkter. All informasjon i medlemsprofilen registrert av selger vises på denne medlems-siden. Alle besøkende kan se denne profilen, som inkluderer kontaktinformasjon og produkter som er lagt ut for salg. Medlemsbilde og produktbilder vises om de er lagt inn.

Medlems-/Profil-informason tilgjengelig for Hobbynett.

All informasjon som er registrert er tilgjengelig for Hobbnett.no. Det samles også informasjon om hva medlem gjør ved innlogging. Alle logger er lagret i 365 dager.

Medlems-/Profil-informasjon tilgjengelig for Tredjepart

Hobbynett deler eller selger ikke informasjon om medlemsprofiler til Tredjepart, uansett! Unntaket er om vi må oppgi informasjon til Politi/Rettsvesen pga. twist mellom brukere/kjøper-selger eller annet.

Aldersgrense

Hobbynett er et "voksent" nettsted og tillater ikke registreringer fra personer under 18 år.

Hobbynett eierskap

Hobbynett eies av Rnet Webløsninger (NO 983 528 864 MVA)

Kontakte hobbynett

Du kan når som helst kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet, eller postaddressen: Rnet Webløsninger, PB 521 Olsvik, 5884 Bergen. Hobbynett tilbyr ikke telefonsupport.