Air Force 1 Classic Lowair force one lowDunk Shoes For Womennike air max 95nike sb dunkLeBron VIIchristian louboutin saleDunk SB Highcheap christian louboutintory burch salelebron james shoes

Informasjon om Hobbynett


Nettstedet Hobbynett ble opprettet 27 september 2002. Grunnen til dette var at vi så at det var en mangel på skikkelige samlings-steder for hobbyrelaterte produkter. Meningen var å opprette et nettsted som var gratis å bruke og som drev seg selv.

Den tekniske utviklingen og driften av Hobbynett utføres av Rnet Webløsninger. Gå gjerne til våre hjemmesider om du ønsker liknende nettsteder eller egen nettbutikk selv.

Spørsmål og svar


Hva koster det å annonsere og selge igjennom Hobbynett?

Ingenting - Hobbynett er helt Gratis!

Hvordan kan jeg selge mine produkter gjennom Hobbynett?

Først må du melde deg på. Hvis du ikke har gjort dette, trykker du her og fyller ut feltene du blir spurt om. Dette trenger du bare gjøre en gang.

Når du har meldt deg på kan du logge inn, og får da tilgang til din egen side. Du kan da legge inn produktene du har for salg.

Hvordan logger jeg inn?

Øverst til høyre på alle våre sider ser du en link til loginsiden. Den finner du også ved å trykke her. Når du har logget inn vil du se at login-linken forsvinner, og du istedet får tilgang til din funksjonalitet som side- og produkt-vedlikehold.

Hva hvis jeg har glemt/glemmer brukernavn og passord?

Ikke noe problem. Trykk her for å få tilsendt dem til din epost. Du må derimot vite hvilken epost-addresse du er registrert med, og ha tilgangen til denne. Om du ikke husker hvilken epost-addresse du brukte, kan du prøve flere. Finner du ikke ut av hvilken epost-addresse du brukte, eller vet du brukte en du ikke lengre har tilgang til, send oss en melding via kontaktskjemaet.

Hvordan fungerer administrasjonen på Hobbynett?

Visningsbilde over Administrasjonen, menylinker uthevet

Når du har logget inn vil du se at du har en annen meny på høyresiden. Den består av følgende linker (se også bildet over her):

Hvordan vedlikeholder jeg min side og mine produkter?

Visningsbilde over Administrasjonen,
	  vedlikehold uthevet

I administrasjonen, trykk Min side eller Produkter for å vedlikeholde siden og produktene du har lagt inn. Du vil der se linker for å rette på informasjon, legge inn/endre bilder og slette produkter (se bildet over).

Linkene er farget med grå bakgrunnsfarge for vedlikehold av informasjon, grønn bakgrunn for produkter, gul bakgrunn for bilde-behandling og rød bakgrunn for å slette.

Hvorfor må jeg registrere meg?

Grunnen til at vi har valgt en registreringsprosess for våre brukere er enkelt og greit fordi vi ønsker å tilby flere funksjoner. Uten en slik registrering måtte vi skrelt ned funksjonaliteten til hobbynett betraktelig. En annen meget viktig grunn er sikkerheten til både selger og kjøper. Som selger er du sikret at informasjonen du legger inn er sikret, og som kjøper er man står man litt sterkere om selger ikke leverer.

Jeg ønsker ikke å vise min epost-addresse her på sidene

Epost-addressen din brukes kun for påmeldingen til Hobbynett, og når vi sender deg varsler. På din side og dine produkter er det et eget kontaktskjema som sendes til deg. Dine besøkende vil ikke kunne se din epost-addresse før du eventuelt svarer på en henvendelse du mottar. Epost-addressen din vises ikke her på Hobbynetts sider!